Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το μολυβένιο φυλακτόΚωδικός: ΚΑΤΣ 2588Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: AviΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΞΕΝΗ

Το μολυβένιο φυλακτό
Tιμή Καταλόγου:15.07
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:12.00€

Αγγλία, 14ος αιώνας.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με έλεγαν "ο γιος της Άστα". Όταν έχασα τη μητέρα μου, ήμουν μόνο δεκατριών ετών και νόμιζα ότι τίποτε χειρότερο δε θα μπορούσε να μου συμβεί. Πόσο λάθος έκανα... Αυτή ήταν μόνο η αρχή της δυστυχίας μου. Λίγες μέρες μετά, μου πήραν το σπίτι και τα υπάρχοντά μου· με κατηγόρησαν για μια κλοπή που δεν είχα κάνει· με επικήρυξαν ως «λύκου κεφαλή», γεγονός που έδινε στον καθένα το δικαίωμα να με σκοτώσει.
Απελπισμένος, στράφηκα στον πατέρα Κουίνελ, ο οποίος μου αποκάλυψε ότι το πραγματικό μου όνομα είναι Κρίσπιν και μου έδωσε το μολυβένιο φυλαχτό της μητέρας μου· πάνω του ήταν χαραγμένη μια φράση. Ο ιερέας μου υποσχέθηκε ότι σύντομα θα μου εξηγούσε τα πάντα. Αυτή, όμως, ήταν η τελευταία φορά που τον είδα ζωντανό.
Τώρα στέκομαι στο σκοτάδι, κρατώ σφιχτά το φυλαχτό και αναρωτιέμαι... Πόσα μυστικά μου είχε κρύψει η μητέρα μου; Πόσα σκοτεινά μονοπάτια πρέπει να διαβώ για να μάθω την αλήθεια; Έχω εγκαταλείψει το χωριό μου και ελπίζω, μέσα στο αιωνόβιο δάσος που κρύβομαι, να βρω το δρόμο που θα με οδηγήσει στην ελευθερία. Μέχρι τότε, όμως, πρέπει να μάθω τι κρύβεται πίσω από το μολυβένιο φυλαχτό.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 340
Τίτλος πρωτότυπου: Crispin, the cross of lead
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα