Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η εφηβείαΚωδικός: 978-960-522-200-0Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Καντάς, Κώστας Ι.Εκδοτικός οίκος: ΠελασγόςΗλικιακές ομάδες, Παιδί & αναπτυξιακή ψυχολογία

Η εφηβεία
Τελική Τιμή:9.55€

Το βιβλίο αυτό δεν αναφέρεται μόνο στις σωματικές, στις ψυχικές και στις πνευματικές μεταβολές που συμβαίνουν στους εφήβους και των δύο φύλων, δεν εξετάζει μόνο τις εκρηκτικές καταστάσεις που προκαλεί η εφηβεία τους, αλλά πρωτοτυπεί, διότι ανιχνεύει και τις ψυχοσωματικές αιτίες των γονέων στην προγεννητική περίοδο του παιδιού τους, στη διάρκεια της κυοφορούσας Μάνας και στα βιώματα της παιδικής ηλικίας που συντελούν, ώστε να διέλθουν πολύ δύσκολα ή ομαλά οι έφηβοι την εφηβεία τους χωρίς ψυχικά τραύματα. Καταγράφει επίσης τους κοινωνικούς παράγοντες που δυσχεραίνουν την ομαλή πορεία της εφηβείας ως την ολοκλήρωση των εφήβων σε άνδρες και γυναίκες και προκαλούν πολλές φορές ψυχικά τραύματα που ταλανίζουν αυτούς ισοβίως. Ταυτόχρονα παρέχει και συμβουλές αντιμετώπισης των εφήβων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 77
Θέματα: Ηλικιακές ομάδες, Παιδί & αναπτυξιακή ψυχολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα