Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Μακεδονία στη μέγγενη της Τρίτης Διεθνούς και του ΚΚΕΚωδικός: 978-960-522-319-9Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: Παπαγαρυφάλλου, Παναγιώτης Λ.Εκδοτικός οίκος: ΠελασγόςΙστορία

Η Μακεδονία στη μέγγενη της Τρίτης Διεθνούς και του ΚΚΕ
Τελική Τιμή:21.20€

Σκοπός του ανά χείρας έργου είναι ν` ανασύρει τις ιστορικές πηγές του διεθνισμού του Κ.Κ.Ε. και τις ολέθριες συνέπειές του για όλα τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για τη Μακεδονία μας και τη Θράκη.
Επρόκειτο για μια αδιανόητη πολιτική και εθνική συμπεριφορά ενός κόμματος, η ηγεσία του οποίου υποτάχτηκε πλήρως στις εντολές και τις επιθυμίες της Γ` Διεθνούς δηλαδή του καθοδηγητικού κομμουνιστικού κέντρου το οποίο τελικά, λειτούργησε ως όργανο επιβολής του σοβιετικού ηγέτη Ι. Στάλιν, ο οποίος τη χρησιμοποίησε ως εφαλτήριο και ιμάντα της δικής του πολιτικής, για περίπου ένα τέταρτο του αιώνα.
Ο Ι. Στάλιν τη δημιούργησε το 1919 και ο ίδιος την διέλυσε το 1943. Τόσο η Γ` Κομμουνιστική Διεθνής (ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ, που αποτελεί σύνθεση των αρχικών λέξεων κομμουνίστκυ Ιντερνασιονάλ) όσο και η κατά την εποχή εκείνη λειτουργούσα Βαλκανικά Σοσιαλιστική Ομοσπονδία (Β.Σ.Ο.) και η μετεξέλιξή της σε Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία (Β.Κ.Ο.) είχαν ως βασική τους αποστολή την αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης και τη δημιουργία της `Μακεδονίας του Αιγαίου` ή του `Μακεδονικού έθνους`.
Αυτό το `προαιώνιο όνειρο` των Σλάβων, όπως το διακήρυξαν πολλές φορές οι ίδιοι και σε κάθε ευκαιρία, υποβοηθήθηκε αφάνταστα από τον αρχηγό του Κ.Κ.Ε. Ν. Ζαχαριάδη, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του το 1931 ως απεσταλμένος του Στάλιν, στον οποίο ουσιαστικά και έδινε λόγο, αφού οικοδόμησε το Κ.Κ.Ε. απόλυτα προσωπολατρικό και γονατιστό σε όλες του τις αποφάσεις.
Πιο πέρα, η ανάδειξη αυτής της θλιβερής ιστορίας είναι χρήσιμη ως ιστορικό δίδαγμα, για τους σημερινούς ταγούς του ελληνισμού αλλά και του `κυρίαρχου` λαού για τους εθνικούς κινδύνους που υποκρύπτει η ανιστόρητη εμμονή των Σκοπιανών να ονομάζονται `Δημοκρατία της Μακεδονίας`!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 448
Θέματα: Ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα