Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα σταλινικά στρατόπεδα θανάτουΚωδικός: 978-960-522-228-4Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Μπαρμπής, Κωνσταντίνος Ν.Εκδοτικός οίκος: ΠελασγόςΠρώην Σοβιετική Ένωση, ΕΣΣΔ (Ευρώπη), Ευρωπαϊκή ιστορία

Τα σταλινικά στρατόπεδα θανάτου
Τελική Τιμή:25.36€

"Από την πρώτην Ημέραν καταλήψεως της εξουσίας οι μπολσεβίκοι ήρχισαν να σκοτώνουν: τους αιχμαλώτους (όπως πράττουν αι πρωτόγονοι φυλαί), τους εχθρούς των, τους αντιπάλους των... Το κτήνος εγεύθη το ζεστόν ανθρώπινον αίμα. Η μηχανή η φονεύουσα τον άνθρωπον λειτουργεί έκτοτε αδιαλείπτως. Ηυξήθησαν αι φρικαλεότητες και τα άτομα υπεβιβάσθησαν εις την κτηνωδίαν και τον πρωτογονισμόν... Ο δήμιος κατέστη η κεντρική μορφή της ρωσικής ζωής!"

(Youri Martov, Ηγέτης των μενσεβίκων)

"Η επαναστατική δικτατορία του προλεταριάτου είναι μία δύναμις στηριζομένη απ` ευθείας εις την βίαν και υπό ουδενός νόμου δεσμεύεται. Κατεκτήθη και διετηρήθη δια της βίας, την οποίαν ασκεί το προλεταριάτον εναντίον της αστικής τάξεως, και, βεβαίως, δεν υφίσταται νόμος εις τον οποίον οφείλει να υπακούση!"

[Χαΐμ Γκόλντμαν (Λένιν)]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 300
Θέματα: Πρώην Σοβιετική Ένωση, ΕΣΣΔ (Ευρώπη), Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα