Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι εμπρησμοί των πατριωτικών βιβλιοπωλείων το καλοκαίρι του 2008Κωδικός: 978-960-522-247-5Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Γιαννάκενας, Ιωάννης Χ.Εκδοτικός οίκος: ΠελασγόςΗ βία στην κοινωνία, Τρομοκρατία, ένοπλος αγώνας

Οι εμπρησμοί των πατριωτικών βιβλιοπωλείων το καλοκαίρι του 2008
Τελική Τιμή:21.20€

Το παρόν ειδικό τεύχος αποτελεί ένα αφιέρωμα μνήμης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν σε βάρος των Πατριωτικών εκδοτικών οίκων το καλοκαίρι του 2008.

Αποτελείται από το χρονικό των επιθέσεων, των κυριοτέρων σχετικών δημοσιευμάτων, των εκδηλώσεων δημόσιας και διεθνούς καταγγελίας αλλά και της πρωτόγνωρης και ελπιδοφόρας αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε.

Τιμώντας αυτήν την έμπρακτη συμπαράσταση ονόμασα το ανακαινισθέν βιβλιοπωλείο μου "Η Αλληλεγγύη των Φίλων".

Ένιωσα την ανάγκη να προβώ στην έκδοση αυτού του εγχειριδίου ώστε να μπορώ να το προσφέρω ως αναμνηστικό ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους τους συναγωνιστές, φίλους (επώνυμους και ανώνυμους), συμπορευτές στην Ορθόδοξη Πίστη και Μαρτυρία, συγγενείς και συναδέλφους, που χωρίς την βοήθειά τους δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να σταθώ πάλι στα πόδια μου.

Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 40
Θέματα: Η βία στην κοινωνία, Τρομοκρατία , ένοπλος αγώνας
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα