Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)Κωδικός: 72833Έτος έκδοσης: 1995Συγγραφέας: Παπαγεωργόπουλος ΚυριάκοςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 1940-49, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
Tιμή Καταλόγου:31.80
Έκπτωση:21%
Τελική Τιμή:25.00€

Με την αυτοβιογραφία του αντιστράτηγου Κυριάκου Παπαγεωργόπουλου που, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, περίοδο της εξόρμησης του 1912-1913 και του Α&rsquo Παγκοσμίου Πολέμου, φθάνει έως τη μετά την μεταπολίτευση του 1974 εποχή, ο εκδότης φιλοδοξεί να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των πολιτικών και στρατιωτικών απομνημονευμάτων που έχουν ως σήμερα δει το φως της δημοσιότητας. (. . .) Μέσα στις σελίδες του πρώτου τόμου, που έχει στα χέρια του ο αναγνώστης, και του δεύτερου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, παρελαύνουν ο μεσοπολεμικός διχασμός, ο πόλεμος στα αλβανικά βουνά, η ξενική κατοχή, τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής, ο Ιερός Λόχος, η αιματηρή περίοδος του σπαραγμού 1946-1949, καθώς και το ταραγμένο κλίμα της πολιτικής περιόδου που ακολούθησε, μέχρι την δικτατορία της 21ης Απριλίου και τις θλιβερές της συνέπειες. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Ο παρών τόμος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις αναμνήσεις του συγγραφέως από τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο, την Μέση Ανατολή και τον Ιερό Λόχο.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 610