Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)Έτος έκδοσης: 1995Συγγραφέας: Παπαγεωργόπουλος Κυριάκος

ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
Tιμή Καταλόγου:31.80
Έκπτωση:21%
Τελική Τιμή:25.00€

Με την αυτοβιογραφία του αντιστράτηγου Κυριάκου Παπαγεωργόπουλου που, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, περίοδο της εξόρμησης του 1912-1913 και του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, φθάνει έως τη μετά την μεταπολίτευση του 1974 εποχή, ο εκδότης φιλοδοξεί να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των πολιτικών και στρατιωτικών απομνημονευμάτων που έχουν ως σήμερα δει το φως της δημοσιότητας. (. . .) Μέσα στις σελίδες του πρώτου τόμου, που έχει στα χέρια του ο αναγνώστης, και του δεύτερου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, παρελαύνουν ο μεσοπολεμικός διχασμός, ο πόλεμος στα αλβανικά βουνά, η ξενική κατοχή, τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής, ο Ιερός Λόχος, η αιματηρή περίοδος του σπαραγμού 1946-1949, καθώς και το ταραγμένο κλίμα της πολιτικής περιόδου που ακολούθησε, μέχρι την δικτατορία της 21ης Απριλίου και τις θλιβερές της συνέπειες. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Θέματα Β' τόμου μεταξύ άλλων : Ανταρτοπόλεμος 1947. (Ρούμελη – Καρπενήσι) / Ανταρτοπόλεμος 1948. (Στο Βίτσι και Καρπενήσι με τις δυνάμεις καταδρομών) / Τελική φάση του ανταρτοπόλεμου. (Πωγώνι – Ζαγόρια – Γράμμος) / Στρατιωτικός ακόλουθος στο Λονδίνο / Στους ανώτατους βαθμούς του στρατού / Στη διεύθυνση της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών / Τον καιρό της δικτατορίας / Επίλογος

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 460