Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πορεία σε ταραγμένες θάλασσεςΚωδικός: 978-960-7803-09-2Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Λυμπέρης, ΧρήστοςΕκδοτικός οίκος: ΠΟΙΟΤΗΤΑΕλλάδα, Πολιτική και κυβέρνηση

Πορεία σε ταραγμένες θάλασσες
Tιμή Καταλόγου:25.00
Έκπτωση:52%
Τελική Τιμή:12.00€

Στην Ελλάδα δεν μπόρεσαν οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας να δουν έγκαιρα την πραγματικότητα μέσα και έξω από τα σύνορά μας και να διαμορφώσουν ένα εθνικό όνειρο που θα ενεργοποιούσε τα αποθέματα δύναμης του ελληνισμού. (. . .) Οι αδυναμίες του «εμείς», οι στόχοι της Δύσης και, κυρίως, των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, το γεωπολιτικό ανισοζύγιο με την Τουρκία συντηρούν πρόβλημα εθνικής ασφάλειας. Η ουσία βρίσκεται στο ότι επιχειρείται να διακοπεί η ενότητα του ελληνισμού διαμέσου του Αιγαίου. Τα σύνορά μας και τα νόμιμα δικαιώματά μας θα τα εξασφαλίσουμε εμείς, με τη δική μας δύναμη. (. . .) Στο βιβλίο μου αφηγούμαι, προβληματίζομαι, εκτιμώ και προτείνω για ζητήματα με τα οποία συναντήθηκα στην πολύχρονη θητεία μου στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Β χέρι

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Βιβλίο
Σελίδες: 611
Θέματα: Ελλάδα, Πολιτική και κυβέρνηση
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα