Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μικρό λεξικό της σεξουαλικότηταςΚωδικός: 978-960-16-5428-7Έτος έκδοσης: 2017Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛεξικά, Κοινωνιολογία : σεξουαλικές σχέσεις, Sex & σεξουαλικότητα, εγχειρίδια του σεξ, επιστημονικά έργα, επιστημονικοί όροι, λογοτεχνία

Μικρό λεξικό της σεξουαλικότητας
Tιμή Καταλόγου:12.20
Έκπτωση:26%
Τελική Τιμή:9.00€

H σεξουαλικότητα σε εκατό λέξεις...
Το σεξ έχει μια ιδιαιτερότητα που δεν υπάρχει σε καμιά άλλη πλευρά της ζωής: μπορεί να κατακτήσει ολόκληρη τη γλώσσα, να προσδώσει σεξουαλικό περιεχόμενο σε οποιαδήποτε λέξη, σε οποιαδήποτε φράση, ακόμα κι αν η κατάσταση είναι παντελώς άσχετη με τον ερωτισμό. Οι λέξεις της σεξουαλικότητας είναι συχνά «σεξουαλικές λέξεις», ωμές και ενδεχομένως χυδαίες. Στο Μικρό λεξικό της σεξουαλικότητας οι επιστημονικοί όροι διαδέχονται τους όρους της πορνογραφίας. Τόσο οι μεν όσο και οι δε αναλύονται από ιστορική, κοινωνιολογική, θρησκευτική, αισθητική και ψυχαναλυτική άποψη, ενώ παρατίθενται σύντομα αποσπάσματα από λογοτεχνικά και επιστημονικά έργα καθώς και εκφράσεις της καθημερινότητας που εικονογραφούν τη σεξουαλική μας ζωή.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ