Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι περιπέτειεςτου Άσερ, του Φρουντ, του ΜπόναμΚωδικός: 978-960-406-830-2Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Τερζής, ΝικήταςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Οι περιπέτειεςτου Άσερ, του Φρουντ, του Μπόναμ
Τελική Τιμή:8.00€

Ο τριανταπεντάχρονος Μάικλ Άσερ ξυπνάει σε μια όμορφη παραλία της Καρπάθου, κάτω από μια ριγέ κόκκινη ομπρέλα. Με τρόμο διαπιστώνει ότι του είναι αδύνατον να θυμηθεί ποιος είναι. Η μνήμη έχει γλιστρήσει σαν βατραχάκι μέσα από τις παλάμες του. Σύγχυση τον καταλαμβάνει όταν συνειδητοποιεί ότι μια γυναίκα σε ώριμη ηλικία, που βρίσκεται στο δωμάτιό του, δεν είναι μητέρα του αλλά ερωμένη του. Ξένος σε ξένο τόπο, ένας άνθρωπος χωρίς όνομα, προσπαθεί να ξεκλειδώσει τη μνήμη, να ανοίξει ένα παράθυρο στο παρελθόν, για να στηρίξει το παρόν και το μέλλον. Παράλληλα, αναζητεί τρόπους να ξεφύγει από κάποιους που τον καταδιώκουν για πράξεις που έχει κάνει και δεν μπορεί να θυμηθεί. Τα αναπάντητα ερωτήματα και η αναζήτηση της ταυτότητας οδηγούν τον Άσερ από την Κάρπαθο στον Φρουντ και το Άγιον Όρος. Αλλά για να ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό, πρέπει να επιστρέψει στο σκληρό κόσμο του Μπόναμ, στο μακρινό Καναδά.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 371
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα