Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η λάμψηΚωδικός: 960-237-044-0Έτος έκδοσης: 1992Συγγραφέας: King, Stephen, 1947-Εκδοτικός οίκος: Λιβάνης - Το ΚλειδίΗ.Π.Α., Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Φαντασία

Η λάμψη
Τελική Τιμή:15.00€

Το ξενοδοχείο Θέα φημιζόταν ως το πιο όμορφο θέρετρο στον κόσμο από άποψη φυσικής ομορφιάς. Ο Τζακ Τόρανς, όμως, ο νέος χειμερινός επιστάτης, με τη σύζυγό του Γουέντι και τον πεντάχρονο γιο τους Ντάνι είδαν πολύ περισσότερα από την εξαιρετική ομορφιά του.
Ο Τζακ θεώρησε το ξενοδοχείο Θέα σαν μια ευκαιρία, μια απελπισμένη φυγή από την αποτυχία και την απογοήτευση. Η Γουέντι είδε αυτό το μοναχικό καταφύγιο σαν μια τελευταία ευκαιρία για να διατηρηθεί η συνοχή της οικογένειάς τους. Και ο Ντάνι;... Ο Ντάνι, ο οποίος ήταν προικισμένος με το χάρισμα της προφητείας -ευλογία ή κατάρα- έβλεπε οράματα που ξεπερνούσαν τις δυνατότητες αντίληψης ενός μικρού παιδιού. Αισθανόταν το κακό κουρνιασμένο ανάμεσα στα εκατόν δέκα άδεια δωμάτια του ξενοδοχείου· το κακό παραμόνευε ειδικά γι` αυτούς.
`Η Λάμψη`, του Στέφεν Κινγκ, του αδιαμφισβήτητου δεξιοτέχνη των μοντέρνων ιστοριών τρόμου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Α΄ ελληνική έκδοση. Μικρή φθορά στο εξώφυλλο, επιδιορθωμένο με σελοτέιπ.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 538
Τίτλος πρωτότυπου: The Shining
Θέματα: Η.Π.Α., Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Φαντασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα