Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αρχές φυσιολογίας (Τόμος Ι)Κωδικός: 978-960-524-080-6Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Berne, Robert M. & Levy, Matthew N.Εκδοτικός οίκος: Πανεπιστημιακές Εκδόσεις ΚρήτηςΦυσιολογία

Αρχές φυσιολογίας (Τόμος Ι)
Tιμή Καταλόγου:50.00
Έκπτωση:64%
Τελική Τιμή:18.00€

Η παρούσα έκδοση του βιβλίου `Αρχές Φυσιολογίας` παρέχει στον αναγνώστη τις τελευταίες βασικές γνώσεις για το πώς λειτουργεί το σώμα μας. Το κείμενο επικεντρώνει την προσοχή μας στην `καρδιά` του αντικειμένου και, συνοδευόμενο από μια πλούσια εικονογράφηση, μας προσφέρει ευρείες επεξηγήσεις που διευκρινίζουν και αποσαφηνίζουν τις σύνθετες έννοιες και τις διεργασίες που συντελούνται στον ανθρώπινο οργανισμό. Σε εμφανή έγχρωμα πλαίσια, παρεμβάλλονται σχόλια με κλινικές παρατηρήσεις και συσχετίσεις που βοηθούν στην ενσωμάτωση της κλινικής γνώσης στο μάθημα της φυσιολογίας. Οι περιλήψεις που υπάρχουν στο τέλος κάθε κεφαλαίου συνοψίζουν τα κύρια σημεία, και δίνουν στον αναγνώστη την ευκαιρία να κάνει μια γρήγορη επανάληψη, ενώ οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής βοηθούν τον φοιτητή να προετοιμαστεί καλά για τις εξετάσεις.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 612
Τίτλος πρωτότυπου: Principles of physiology
Θέματα: Φυσιολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα