Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Γαλάζιος ορίζονταςΚωδικός: 978-960-620-499-9Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Smith, Wilbur A., 1933-Εκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΚεντρική Αφρική, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Γαλάζιος ορίζοντας
Tιμή Καταλόγου:9.00
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:7.00€

Μετά τον αξέχαστο `Μουσώνα`, μια ακόμη γενιά των θρυλικών Κόρτνεϊ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο της και να αφήσει το δικό της σημάδι στην απέραντη Μαύρη Ήπειρο. . . Αφού όργωσαν στεριές και θάλασσες και βγήκαν νικητές μέσα από απίστευτους κινδύνους, μάχες και περιπέτειες, ο Τομ και ο Ντόριαν ζουν πια στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους. Η γαλήνη, όμως, δεν ταιριάζει στους Κόρτνεϊ. Και η ώρα της δράσης πλησιάζει ξανά. . . Όλα αρχίζουν όταν ο νεαρός γιος του Τομ, ο Τζιμ, ερωτεύεται μια όμορφη Ολλανδή κατάδικο, τη Λουίζα, και για χάρη της συγκρούεται με τον στρατιωτικό διοικητή του Ακρωτηρίου, συνταγματάρχη Κουτς. Κυνηγημένος και επικηρυγμένος, ο Τζιμ καταφεύγει με τη Λουίζα στην απάτητη ενδοχώρα. Αλλά ο απέραντος κι επιβλητικός γαλάζιος ορίζοντας που απλώνεται μπροστά τους, κρύβει αμέτρητες θανάσιμες προκλήσεις, σαρκοβόρα θηρία και άγριες φυλές που απειλούν τη ζωή τους ανά πάσα στιγμή. . . Μέσα από χίλιους κινδύνους, ο Τζιμ κατευθύνεται προς τον Κόλπο της Θείας Γέννησης, όπου ελπίζει να ξαναβρεί τους δικούς του. Αλλά την ίδια στιγμή, πηγαίνει προς τα κει κι ένας μυστηριώδης αγγελιοφόρος από το μακρινό Ομάν. Και το συνταρακτικό μήνυμα που μεταφέρει καλεί τους Κόρτνεϊ σ` ένα νέο, μακρύ ταξίδι, στο τέρμα του οποίου τους περιμένει η πιο μεγάλη αναμέτρηση της ιστορίας τους. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Τσέπης
Σελίδες: 793
Τίτλος πρωτότυπου: Blue Horizon
Θέματα: Κεντρική Αφρική, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα