Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορέςΚωδικός: 978-618-03-1413-7Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Κέιν, Τζέιμς Μ.Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΑστυνομικά & Μυστηρίου, Κλασικά αστυνομικά

Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές
Tιμή Καταλόγου:8.80
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:6.16€

Πίσω από γνωστές, αγαπημένες ταινίες κρύβονται συχνά καταπληκτικά μυθιστορήματα, εξίσου σημαντικά με τις ίδιες τις ταινίες, καταδικασμένα, πολλές φορές, να ζουν στη σκιά των επιτυχημένων κινηματογραφικών μεταφορών τους.

Ο περιπλανώ?ενος Φρανκ Τσέι?περς καταλήγει στην Καλιφόρνια και πιάνει δουλειά στο εστιατόριο του Νικ Παπαδάκη. Εκεί γνωρίζει την Κόρα, τη δυσαρεστη?ένη σύζυγο του ιδιοκτήτη, και ακολουθεί ένα ?οιραίο πάθος ?ε ολέθριες συνέπειες.

Ένα κλασικό βιβλίο, η συνάντηση του νουάρ μυθιστορήματος με το ερωτικό πάθος, που διασκευάστηκε τέσσερις φορές για τον κινηματογράφο (στην πιο πρόσφατη και πιο ερωτική μεταφορά του στο σινεμά πρωταγωνιστούν ο Τζακ Νίκολσον και η Τζέσικα Λανγκ).

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 184
Θέματα: Αστυνομικά & Μυστηρίου, Κλασικά αστυνομικά
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα