Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα αινίγματα του Λεονάρντο ντα ΒίντσιΚωδικός: 978-960-441-515-1Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Landrus, MatthewΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΕυρώπη, Βιογραφία: τέχνες & ψυχαγωγία, ΛΕΥΚΩΜΑ

Τα αινίγματα του Λεονάρντο ντα Βίντσι
Tιμή Καταλόγου:49.23
Έκπτωση:33%
Τελική Τιμή:33.00€

Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, αινιγματική μεγαλοφυΐα, υπήρξε δημοφιλής και για την οικουμενικότητα του πνεύματός του. Η δημοτικότητά του εξακολουθεί να αυξάνεται, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο εκθέσεις με τα έργα του, ενώ ακόμα περισσότεροι γνωρίζουν τον καλλιτέχνη μέσα από σχετικά βιβλία - από απλά μυθιστορήματα μέχρι αναλυτικές ακαδημαϊκές μελέτες που αναζητούν απαντήσεις σε ποικίλα ερωτήματα. (. . .) Στο βιβλίο αυτό, που είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες, θα παρουσιάσουμε με χρονολογική σειρά το έργο του που θεωρούμε πως ήταν προσιτό στους ανθρώπους της εποχής του και θα επεξηγήσουμε τις πηγές που σχετίζονται άμεσα με την επινοητικότητά του και, ταυτόχρονα, μαρτυρούν τη διαρκή επιρροή του στο κοινό και σε άλλους καλλιτέχνες.


[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 68
Τίτλος πρωτότυπου: The Treasures of Leonardo da Vinci
Θέματα: Ευρώπη, Βιογραφία: τέχνες & ψυχαγωγία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα