Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Έρωτας και στέμμαΚωδικός: 978-960-397-897-8Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Πλακιώτης, ΓιώργοςΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές, ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Έρωτας και στέμμα
Tιμή Καταλόγου:10.04
Έκπτωση:51%
Τελική Τιμή:4.90€

Όταν το παράθυρο ανοίγει στο παρελθόν, οι ακτίνες του ζεστού αττικού ήλιου πλημμυρίζουν κάθε γωνιά της αθηναϊκής πρωτεύουσας. Ρίχνουν το φως τους σε άγνωστα μέχρι τώρα στιγμιότυπα της ελληνικής κοινωνίας και προσκαλούν τον αναγνώστη να τα βιώσει για πρώτη φορά από κοντά. . . Εστεμμένοι και γόνοι καλών οικογενειών στροβιλίζονται κάτω από την κρυστάλλινη λάμψη των βασιλικών πολυελαίων, ενώ δύο νεαρές καρδιές ριγούν στο πρώτο χάδι ενός απαγορευμένου έρωτα. Ο πρεσβευτής της Αγγλίας πέφτει θύμα της Βασιλικής Χωροφυλακής και μαθαίνει από πρώτο χέρι ότι ο δημόσιος ασπασμός απαγορεύεται αυστηρά. Πέντε επιδέξιοι «επιχειρηματίες» διαπράττουν μία από τις μεγαλύτερες κλοπές στα αστυνομικά χρονικά της Αθήνας και ο πρωθυπουργός Χαρίλαος Τρικούπης προσπαθεί να ανακαλύψει πώς ένα γεμάτο ταμείο μπορεί να αδειάσει από τη μια στιγμή στην άλλη. . . Μια πρωτεύουσα με πολλές όψεις· δύο διαφορετικοί, παράλληλοι κόσμοι σε τέσσερις νουβέλες που σκιαγραφούν με τα πιο ζωντανά χρώματα το πολυσύνθετο πρόσωπο της παλιάς Αθήνας!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 118
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα