Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσαςΚωδικός: 978-960-6784-08-8Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Αναστασίου, ΑθανάσιοςΕκδοτικός οίκος: Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων ΚαθηγητώνΑρχαία Ελληνικά, Γραμματική, συντακτικό & μορφολογία

Γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας
Tιμή Καταλόγου:14.43
Έκπτωση:31%
Τελική Τιμή:9.90€

Το βιβλίο αυτό έχει σαν σκοπό του να μεταδώσει σε όσους αγαπούν την αρχαία ελληνική γλώσσα, τη μάνα της σύγχρονης ελληνικής, την αγάπη μου γι` αυτή και την πείρα που απέκτησα μελετώντας τα αρχαία κείμενα.

Φιλοδοξία λοιπόν, του βιβλίου αυτού είναι να κάνει το μαθητή-φοιτητή-συνάδελφο γνώστη της γραμματικής της αρχαίας ελληνικής και να τον διευκολύνει στην εκμάθησή της. Προσπάθησα να συμπεριλάβω όσα εγώ θεώρησα απαραίτητα, καλύπτοντας πιστεύω όλα όσα θα αναζητήσετε σ` αυτό το βιβλίο. Είναι ένα πρακτικό βοήθημα που με την ύλη του (χωρίζεται σε 2 μεγάλα μέρη), τους πίνακές του, τις παρατηρήσεις του θα βοηθήσει στην εμπέδωση των γραμματικών φαινομένων και όχι σε στείρα αποστήθιση. Στο τέλος υπάρχει και κατάλογος των πιο σημαντικών ανωμάλων ρημάτων.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 292
Θέματα: Αρχαία Ελληνικά, Γραμματική, συντακτικό & μορφολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα