Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΙχνηλάτεςΚωδικός: 978-960-87383-3-1Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Χαλκιαδάκης ΜανούσοςΕκδοτικός οίκος: Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ιχνηλάτες
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:12%
Τελική Τιμή:14.00€

Βασική προϋπόθεση στο κυνήγι τριχωτών είναι η ιχνηλασία του σκύλου ιχνηλάτη. Ιχνηλασία σε διαφορετικά εδάφη, σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Ειδικά στην ιχνηλασία του λαγού που θα τον βρούμε σε όλα τα μήκη, τα πλάτη, τα ύψη.

Οι κλιματολογικές συνθήκες αλλάζουν. Μαζί τους αλλάζουν και οι συνθήκες ιχνηλασίας. Ο ιχνηλάτης σκύλος καλείται να κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά, που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Πρέπει να ιχνηλατεί πάντα αποτελεσματικά κάτω από συνεχώς επιδεινούμενες συνθήκες.

Όλοι ζητάμε τον τέλειο ιχνηλάτη, Τον κατάλληλο στο "δικό μας" έδαφος, στο "δικό μας" κλίμα, τον εξειδικευμένο στα "δικά μας" θηράματα, στις "δικές μας" συνθήκες θήρευσης. Τον ζητάμε γιατί, ο μέχρι σήμερα τρόπος σκέψης, τα κριτήρια και η τακτική αναζήτησης, δεν έχουν επιτρέψει στους περισσότερους από εμάς να φτάσουμε σ' αυτόν. Πως θα φτάσουμε λοιπόν στον τέλειο ιχνηλάτη; με ποια κριτήρια και ποιες προτεραιότητες θα τον αξιολογήσουμε σωστά;

Ο πρώτος αυτός τόμος του βιβλίου "Ιχνηλάτες", αποτυπώνει τη σημερινή πραγματικότητα και χαράζει ένα απλό και πρακτικό δρόμο για την αναζήτηση του τέλειου σκύλου ιχνηλάτη, για τα κυνηγετικά δεδομένα του κάθε κυνηγού.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 255