Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μην παίρνεις κι όρκο στον έρωτα...Κωδικός: 978-960-14-2202-2Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Παπανικολάου, Κατερίνα Α.Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Μην παίρνεις κι όρκο στον έρωτα...
Tιμή Καταλόγου:15.14
Έκπτωση:21%
Τελική Τιμή:12.00€

Η Σοφία, παντρεμένη από τα. . . τρία της, μπορεί να μην κάνει σεξ κρεμασμένη από τον πολυέλαιο, αλλά όλα τα άλλα στη ζωή της πηγαίνουν ρολόι. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει. . . Η Τάνια, αμετανόητη εργένισσα, αισθάνεται ότι είναι πλήρης και ότι βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της καριέρας. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. . . Και η γλυκιά ηρωίδα, η Έλενα, θεωρεί ότι η πάσης φύσης αποχή από τους άντρες θα την κάνει βασίλισσα του ζεν, όταν ξαφνικά ο άντρας που την είχε κάποτε συγκλονίσει κάνει. . . μεγαλειώδη επανεμφάνιση στη ζωή της. Επανεμφάνιση η οποία γίνεται κάτω από τις χειρότερες πιθανές συνθήκες και συνοδεύεται -ενίοτε- από ανορθόδοξες συμπεριφορές! Μια σειρά από γεγονότα ρίχνει τις μάσκες και βάζει τα πάντα στη θέση τους. Εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να βρίσκονται. Στα όρια της τρέλας και πέρα από αυτή! Εκεί που αναγκαστικά σταματάει το ψέμα και αρχίζει να διακρίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 319
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα