Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Καννίβαλοι ψυχώνΚωδικός: 978-960-343-607-2Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Γαλανός, Γιάννης Γ.Εκδοτικός οίκος: Κυριακίδη ΑφοίΤηλεόραση, Ψυχολογία

Καννίβαλοι ψυχών
Tιμή Καταλόγου:8.80
Έκπτωση:44%
Τελική Τιμή:4.90€

Οι άνθρωποι που θα πάρουν μέρος σ` αυτό το εργαστήρι της «εγκληματολογίας» της ανθρώπινης «ψυχής» ψυχολογίας, δεν θα είναι οι ίδιοι «μετά». Και είναι γνωστό και πειραματικά και κλινικά και στην καθημερινή πράξη, πως τα δώδεκα πειραματοπρόσωπα θα ζουν την αβάστακτη εμπειρία του παθολογικού ζεύγους: διέγερσης-αναστολής, επιθυμίας-αναστολής, πρόκλησης- αναστολής, απόπειρα πράξης-μη εκτέλεσης, για τον δυνητικά αναπόφευκτο λόγο της παρουσίας των ξένων-τηλεθεατών. Και τώρα, έρχεται το «τέρας» του ΑΝΤΕΝΝΑ, ακόρεστο για χρήμα, σ` ένα πολιτικό-κοινωνικό καθεστώς ελεγχόμενο από απρόσωπες δυνάμεις υποδουλωτικές, για να σε αλώσει-υποδουλώσει, στα σχέδιά του... Γιατί πρόκειται για ένα έκτρωμα-γέννημα της ανταγωνιστικότητας, ενός άγριου καπιταλισμού χωρίς όρια. Σε μια αυτοκαταστροφική του πορεία προς ένα ιστορικό πουθενά. Η μεγάλη μάζα των τηλεθεατών είναι το μέγα πλήθος που φτιάχνεται συστηματικά από αυτούς, που έχοντας στα χέρια τους τον παγκόσμιο πλούτο, τα μέσα παραγωγής, το εμπόριο, το χρήμα και Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, προσπαθούν να φτιάξουν έναν ανθρώπινο «τύπο-πολτό», χρήσιμο στα βρυκολακιασμένα σχέδι`α τους. Δηλαδή, έναν ανθρώπινο τύπο, που καταναλώνει ό,τι του σερβίρουν σαν θέαμα-«ψυχαγωγία», τρόφιμα, μηχάνημα, απασχόληση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 155
Θέματα: Τηλεόραση, Ψυχολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα