Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα μυστικά των ΕλλήνωνΚωδικός: 978-960-421-078-7Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: κ.ά. & Κυδωνιάτης, Ίων & Μακρής, Σπύρος & Μαργαριτίδου, ΣτελίναΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΕλλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία, Κοινωνία & κοινωνικές επιστήμες

Τα μυστικά των Ελλήνων
Tιμή Καταλόγου:13.50
Έκπτωση:33%
Τελική Τιμή:9.00€

Ένα μοναδικό βιβλίο για την άγνωστη πλευρά της Ελληνικής Ιστορίας, την αθέατη όψη των γεγονότων, τα πρόσωπα που έδρασαν στο παρασκήνιο. . . Οι συγγραφείς ρίχνουν φως σε καίριες, αλλά αθέατες και συχνά παραγνωρισμένες πτυχές της Ιστορίας μας, από την Αρχαιότητα ως τις μέρες μας, που σημάδεψαν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο την πορεία της Ελλάδας. Ελάτε να γνωρίσουμε τους Έλληνες αλχημιστές και τους 12 αόρατους φύλακες του Αγίου Όρους, τις εταίρες και τις πόρνες που έπαιξαν στο παιχνίδι της εξουσίας, τις κρυφές ιδιότητες του ελληνικού αλφάβητου, να μάθουμε για την κατασκοπία στην Αρχαία Ελλάδα, τις παραψυχολογικές έρευνες στο Μεσοπόλεμο, το κυνήγι των μαγισσών και πολλά ακόμη συναρπαστικά που έγιναν και γίνονται σε αυτόν το θαυμαστό τόπο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 224
Θέματα: Ελλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία, Κοινωνία & κοινωνικές επιστήμες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα