Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - Ο ΣΕΡ ΦΡΑΝΣΙΣ ΟΥΟΛΣΙΝΧΑΜ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣΚωδικός: 978-960-6640-33-9Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Budiansky, StephenΕκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - Ο ΣΕΡ ΦΡΑΝΣΙΣ ΟΥΟΛΣΙΝΧΑΜ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ
Tιμή Καταλόγου:17.67
Έκπτωση:67%
Τελική Τιμή:5.90€

(. . .) Ο Ουόλσινχαμ χειραγωγούσε τις καθολικές χώρες με μια δύναμη που - όπως αποδείχθηκε - υπερείχε κατά πολύ της ισπανικής αρμάδας: την κατασκοπεία. Σπέρνοντας ή στρατολογώντας κατασκόπους σε κάθε αυλή της Ευρώπης, ο Ουόλσινχαμ αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις απόπειρες κατά της Βασίλισσας στο αγγλικό έδαφος. Χρησιμοποίησε πρωτοποριακές τεχνικές για να αποκρυπτογραφεί τα μηνύματα που αντάλλασσαν οι πρέσβεις με τους βασιλείς, και οργάνωσε δίκτυο ευφυούς παραπληροφόρησης ώστε να εξουδετερώσει τους αντιπάλους της Αγγλίας. Τέλος, με μοναδική πανουργία, παρέσυρε τη Μαρία της Σκοτίας σε συνωμοσία εναντίον της ζωής της Ελισάβετ, και έστειλε την καθολική Βασίλισσα στην αγχόνη. Οι μυστικές επιχειρήσεις και οι ασυνήθιστες μέθοδοι του Ουόλσινχαμ παραμένουν μέχρι σήμερα τα βασικά εργαλεία της διεθνούς κατασκοπείας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 340
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα