Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΚωδικός: 978-960-17-0083-0Έτος έκδοσης: 1985Συγγραφέας: Στίνας, Α.Εκδοτικός οίκος: ΎΨΙΛΟΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 1940-49, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Tιμή Καταλόγου:18.00
Έκπτωση:56%
Τελική Τιμή:7.90€

Όλη η ιστορία του ελληνικού επαναστατικού κινήματος γραμμένη από τον Α. Στίνα. Έναν άνθρωπο που έχει ζήσει τους αγώνες και τις ήττες του, σε μια περίοδο που σημάδεψε την πορεία της νεότερης Ελλάδας. Μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες, ο Α. Στίνας, αποκαλύπτει πτυχές και γεγονότα άγνωστα, αναλύει το ρόλο που έπαιξε το ΚΚΕ, και ξεδιπλώνει το δικό του όραμα για μια σοσιαλιστική κοινωνία λεύτερη και δημιουργική. Το βιβλίο μας δείχνει μιαν άλλη διάσταση της αλήθειας - με μια άποψη ριζικά διαφορετική από τις καθιερωμένες - και είναι μια χρήσιμη μαρτυρία για όσους ψάχνουν σήμερα να βρουν ένα καινούριο δρόμο για μια καθολική κοινωνική απελευθέρωση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Σημειώσεις με μολύβι εντός

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 511
Θέματα: Ελλάδα, Αληθινές ιστορίες, Μαρξισμός και Κομμουνισμός
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα