Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σόου Μπίζνες - Μεγάλο ΣχήμαΚωδικός: 978-960-329-550-1Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: ΑρκάςΕκδοτικός οίκος: ΓΡΑΜΜΑΤΑΚινούμενα σχέδια και κόμικς (Παιδικά/ Εφηβικά)

Σόου Μπίζνες - Μεγάλο Σχήμα
Tιμή Καταλόγου:22.00
Έκπτωση:32%
Τελική Τιμή:15.00€

[...] Φανερά, οι επικεφαλής των Σόου Μπίζνες διαφέρουν από τους υπόλοιπους. Τι επί κεφαλής θα ήταν αλλιώς; Οι δε τρόποι ηγεσίας τους, πίσω από τη μόνιμη αντιπαλότητα των δυο θιάσων, παραπέμπουν: σε αντιθέσεις λαϊκού θεάματος και βιομηχανοποιημένων θεαμάτων, σε αφοσιωμένους καλλιτέχνες κι εμπορικά σχήματα, σε βεντέτες και καμποτίνους, σε αμεσότητα και επιτήδευση, σε ιερουργία της τέχνης κι απόπειρες αρπαχτής, σε βούληση και αβουλία κ.ο.κ.
Άπειρα, ανάλογα ζεύγη συνάγονται από τα επεισόδια αυτής της σειράς, όπως συνάγονται κι από όλα τα άλμπουμ άλλων σειρών του Αρκά. Και όσο κι αν είναι δυνατό, για την ανάγνωσή τους, να ευχηθεί κανείς: «καλή συναγωγή παραλληλιών», η ευχή που σίγουρα πιάνει είναι: Καλή διασκέδαση.

 
Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 120
Θέματα: Κινούμενα σχέδια και κόμικς (Παιδικά/ Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα