Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβωνΚωδικός: 978-960-364-681-5Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: Ξανθούλης, ΓιάννηςΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΝοτιοανατολική Ευρώπη, Αληθινές ιστορίες, Ευρωπαϊκή ιστορία, Ταξιδιωτική λογοτεχνία

Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβων
Tιμή Καταλόγου:9.99
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:8.99€

Η Πόλη ``αλλιώς``. Όπως την ένιωσα περπατώντας επίμονα στα σοκάκια της, στις καινούργιες λεωφόρους, στους μπαχτσέδες και στις όχθες του Κεράτιου και του Βοσπόρου. Ψελλίζοντας τα τούρκικα με λάθη, που με παρασέρνουν σε περιπέτειες, φανερώνοντας την ασέβεια της ευσεβούς φήμης της, την ανάγκη της σιωπής μες στο πολύχρωμο και πολύβουο παρόν της, τη νοσταλγία των αληθινών της φόβων που οργάνωσαν το μεγαλείο της.

Σε αυτή τη νέα έκδοση-εκδοχή περιλαμβάνεται το αρχικό κείμενο της Κωνσταντινούπολης - Των ασεβών μου φόβων, αλλά και η συνέχειά του. Δηλαδή οι περιπλανήσεις και οι εμπειρίες μετά το 2008, σε αυτή την πόλη που με φορτίζει σταθερά με ανίατη νοσταλγία.
Γ.Ξ.

Είδος βιβλίου: eBook
Σελίδες: 288
Θέματα: Νοτιοανατολική Ευρώπη, Αληθινές ιστορίες, Ευρωπαϊκή ιστορία, Ταξιδιωτική λογοτεχνία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα