Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το κεντρί της πεταλούδαςΚωδικός: 978-960-364-953-3Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Γουβέλη, Γιώτα Ν.Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το κεντρί της πεταλούδας
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:8.91€

Η σύζυγος, η αδερφή, η ερωμένη? Τρεις γυναίκες στα άκρα.
Τον Ιούλιο του 2005 ένας μυστηριώδης φόνος θα αφήσει τη χαρακιά του σε μια κλειστή κοινωνία. Τα κίνητρά του βρίσκονται στο παρελθόν τριών γυναικών, βαθιά κρυμμένα όσο κι οι ψυχές τους?
Η δεκαοχτάχρονη Σόνια, σαγηνευμένη από τις υποσχέσεις του νεαρού Σπύρου, ζει ένα φλογερό έρωτα. Αναπάντεχα, η δεσποτική μητέρα του Σπύρου επισκέπτεται το σπίτι της Σόνιας με μια πρόταση που φέρνει αναστάτωση και πόνο. Η ασυγχώρητη προδοσία αναγκάζει τη Σόνια να φύγει μακριά στην Αθήνα για να μην καταστρέψει δύο οικογένειες. Όμως η μοίρα δεν ξεγελιέται και θα περιμένει υπομονετικά τα χρόνια να περάσουν για να ολοκληρώσει το σχέδιό της.
Σόνια, Φωτεινή, Καίτη? Τρεις γυναίκες αποφασισμένες.
Στο νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Γιώτας Γουβέλη, υφαίνονται ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι κομμάτια της δικής σου ζωής.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 464
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα