Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η βιογραφία μιας σκύλαςΚωδικός: 978-960-364-976-2Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Κορτώ, ΑύγουστοςΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η βιογραφία μιας σκύλας
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:8.91€

Η Σίσυ Νοταρά ήταν και είναι μια κακομαθημένη μοναχοκόρη ? τέκνο ευκατάστατων γονέων, με σπουδές στην Αγγλία, και μ? όλα τα κουσούρια που συνοδεύουν μιαν αλλοπρόσαλλη ανατροφή από αδιάφορους γονείς, που υποκαθιστούν τη στοργή με το χρήμα και τις κοινωνικές επιταγές του.
Μέχρι που, στα 24, η Σίσυ θα βρει το δάσκαλό της, στο πρόσωπο του επιφανούς, πλην βαθιά προβληματικού, δημοσιογράφου Πέτρου Νάνου, που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, μα και καθ? όλη τη διάρκεια της παθιασμένης τους σχέσης, θα της κάνει τη ζωή πατίνι. Κι έχοντας πλέον φτάσει στα όριά της, και μιαν ανάσα πριν από την καταστροφή, η Σίσυ ιστορεί τη ζωή της, τα λάθη και την απογοήτευσή της, με την ελπίδα ν? ανακαλύψει τι ήταν αυτό που την έκανε σκύλα, και μάλιστα δυστυχισμένη.
Άλλοτε σπαραχτική κι άλλοτε ξεκαρδιστική, η εξομολόγηση της Σίσυ διαβάζεται μονορούφι ? όπως μονορούφι πίνεται και η ίδια η ζωή?

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 432
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα