Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Spirit animals 2: ΚυνηγημένοιΚωδικός: 978-960-364-794-2Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Stiefvater, MaggieΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΕπιστημονικής φαντασίας (Παιδικά/ Εφηβικά)

Spirit animals 2: Κυνηγημένοι
Tιμή Καταλόγου:8.49
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:7.64€

Στον κόσμο του Έρντας, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να καλέσουν ένα ζώο πνεύμα με τον τρόπο που το έκαναν ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν. Ο δεσμός που μοιράζονται με τα ζώα τους τους επιτρέπει να έχουν υπερφυσικές ικανότητες.
Τι θα συνέβαινε όμως αν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος, για να δημιουργηθεί ένα ζώο πνεύμα και να επιβληθεί ο δεσμός, δίνοντας στον άνθρωπο τον απόλυτο έλεγχο; Και τι θα συνέβαινε αν αυτό το δώρο το πρόσφεραν σε έναν εγωιστή? με κάποιο αντάλλαγμα;
Οι τέσσερις μικροί ήρωες είχαν λίγο καιρό στη διάθεσή τους για να έρθουν κοντά ως ομάδα, και οι δεσμοί τους με τα ζώα πνεύματά τους δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά. Όμως τώρα τους περιμένει μια σκληρή αναμέτρηση με έναν εχθρό, που θα παραβεί κάθε κανόνα για να τους νικήσει.

Είδος βιβλίου: eBook
Σελίδες: 248
Θέματα: Επιστημονικής φαντασίας (Παιδικά/ Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα