Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αντίο πάχος!Κωδικός: 978-960-364-699-0Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Γαβριηλίδης, ΆρηςΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΨυχολογία, Ο εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα, Διαιτολογία και διατροφή, Νευρολογία & κλινική νευροφυσιολογία

Αντίο πάχος!
Tιμή Καταλόγου:5.99
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:5.39€

Το πάχος μου ήταν η έσχατη προσβολή στην ευφυΐα και στον αυτοσεβασμό μου. Ανέχθηκα να με κάνει δύσμορφο, δυσκίνητο και ασθενή. Επαναστάτησα και το νίκησα. Ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι νόμιζα. Εδώ περιγράφω με κέφι και χιούμορ πώς τα κατάφερα.

Το βιβλίο "Αντίο πάχος!", γραμμένο από κάποιον που για χρόνια προσπαθούσε να χάσει κιλά και θύμωνε με την εικόνα του στον καθρέφτη, είναι μοναδικό στο είδος του. Θα διασκεδάσει τον αναγνώστη και θα τον ετοιμάσει ψυχολογικά προκειμένου να πάρει τη μεγάλη απόφαση για να νικήσει οριστικά το δικό του πάχος.

Ο συγγραφέας παίρνει τον υπέρβαρο αναγνώστη από το χέρι, τον πείθει να απευθυνθεί στο διαιτολόγο και στη συνέχεια τον στηρίζει ψυχολογικά στην προσπάθειά του να χάσει βάρος. Βιβλίο χρήσιμο και αποτελεσματικό, που έλειπε.
Ιωσήφ Νικολαΐδης
Ιατρός, Ειδικός σε θέματα Διατροφής και Παχυσαρκίας

Είδος βιβλίου: eBook
Σελίδες: 304
Θέματα: Ψυχολογία, Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα, Διαιτολογία και διατροφή, Νευρολογία & κλινική νευροφυσιολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα