Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ - ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΈτος έκδοσης: 1974Συγγραφέας: Jung, Carl Gustav, 1875-1961Εκδοτικός οίκος: ΓΚΟΒΟΣΤΗΨυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ - ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
Tιμή Καταλόγου:9.00
Έκπτωση:1%
Τελική Τιμή:8.92€

Δύο κορυφαίες μελέτες στην ιστορία της αναλυτικής ψυχολογίας, οι οποίες οριοθετούν τις ιδέες του Καρλ Γκούσταβ Γιούνγκ για το ασυνείδητο. Με άμεσο και καταληπτό τρόπο αποδίδονται βασικές ψυχολογικές έννοιες, προσφέροντας στον αναγνώστη τη δυνατότητα προσέγγισης και βιωματικής αντίληψής τους. Κατ' αυτόν τον τρόπο διευρύνονται οι ορίζοντες της συνειδητότητάς μας και ξεκαθαρίζοντας πράγματα που μέχρι τώρα βρίσκονται στη σφαίρα του μεταφυσικού. Μέσω αυτών των δοκιμίων ο περίφημος ψυχολόγος επιχειρεί μια συγκριτική αναφορά μεταξύ των απόψεών του και της φροϊδικής και αντλεριανής σχολής, παραδεχόμενος πως όλα τα ρεύματα έχουν το δικό τους μερίδιο προσφοράς και πως από τον ίδιο τον άνθρωπο εξαρτάται η μονόπλευρη ή όχι χρήση τους. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Ι. ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ

ΙΙ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 283
Θέματα: Ψυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα