Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το πιόνιΚωδικός: 978-960-221-288-2Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Δόμβρου, ΣάντραΕκδοτικός οίκος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το πιόνι
Tιμή Καταλόγου:10.60
Έκπτωση:59%
Τελική Τιμή:4.30€

Μπορεί να υπάρξει τρυφερό έγκλημα; Μπορεί να περιγράψει κανείς ανάλαφρα το παρελθόν του, όταν το νήμα έχει κόψει τόσο βάναυσα το πριν από το μετά; Ήρωας είναι εκείνος που η γενναιότητά του ξεπερνά τη λογική του. Εκείνος που αψηφώντας τις σε βάρος του συνέπειες προχωρά ακάθεκτος σ` ένα στόχο που πιστεύει ότι είναι ο σωστός. Οι ήρωες είναι ρομαντικοί. Και ρομαντικός σημαίνει «δε σκέφτομαι». Η μοίρα του ήρωα βρίσκεται στο χέρι του Θεού. Αν είναι πιστός. Αν όχι, τότε βρίσκεται στο δικό του χέρι. Πιο δύσκολο. Πιο δύσκολο να έρθεις φάτσα με τα λάθη σου, από το να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι είσαι ένα πιόνι, ένα τραγικό θύμα στης ίδιας σου της μοίρας. Μονάχα η ψυχή μου το ξέρει. Πόσο θα `θελα να μπορούσα να πιστεύω σε κάτι.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 117
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα