Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πληγές του φθινοπώρουΚωδικός: 978-960-14-1951-0Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Karakoyiunglu, YilmazΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΤουρκία, Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Πληγές του φθινοπώρου
Tιμή Καταλόγου:18.26
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:7.30€

Το βιβλίο που σόκαρε τους Τούρκους! Ένα μυθιστόρημα έρωτα και Ιστορίας!
Το Σεπτέμβριο του 1955 βίαια γεγονότα ξέσπασαν στην Κωνσταντινούπολη. Εξαγριωμένοι και, όπως αποδείχτηκε, κατευθυνόμενοι Τούρκοι εθνικιστές εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον σπιτιών και καταστημάτων των αλλοθρήσκων, τα κατέστρεψαν ολοσχερώς και τα λεηλάτησαν χωρίς κανέναν οίκτο. Φυσικά, η επίσημη τουρκική Ιστορία αποσιώπησε το γεγονός, που χαράχτηκε, όμως, ανεξίτηλα στη μνήμη όσων το έζησαν.
Ο συγγραφέας τολμά να αποκαλύψει όλες τις φρικαλεότητες εκείνου του φθινοπώρου, που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον ελληνικό πληθυσμό της Πόλης.
Η ομότιτλη ταινία της Τομρίς Γκιριτλίογλου, η οποία βασίστηκε στο μυθιστόρημα και έχει επίκεντρο τον έρωτα ενός Τούρκου και μιας Ελληνίδας, έχει ήδη απασχολήσει πλήθος άρθρων και εκπομπών όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 355
Θέματα: Τουρκία, Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα