Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τι είπε στ' αλήθεια ο ΦρόιντΚωδικός: 978-960-566-244-8Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: Stafford - Clark, DavidΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΕυρώπη, 20ος αιώνας, Βιογραφία: επιστήμες, τεχνολογία & ιατρική, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης, Ψυχαναλυτική θεωρία (φροϋδική ψυχολογία)

Τι είπε στ αλήθεια ο Φρόιντ
Tιμή Καταλόγου:14.33
Έκπτωση:59%
Τελική Τιμή:5.90€

Ως ο πατέρας της ψυχανάλυσης και ένα από τα λαμπρότερα πνεύματα του 20ού αιώνα, ο Φρόιντ εξακολουθεί ως τις μέρες μας να είναι ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους και επιδραστικούς διανοητές της εποχής μας. Το βιβλίο προσφέρει την πιο ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη άποψη στην προσωπικότητα, την κληρονομιά και τη θέση του Σίγκμουντ Φρόιντ στον κόσμο και απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τη ζωή και το έργο του καθώς και τις ανοιχτές συζητήσεις σχετικά μ` αυτό.

"Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε όλους τους επαρκώς ανοιχτόμυαλους και αντικειμενικούς αναγνώστες οι οποίοι αναρωτιούνται πώς μπόρεσε ένας άνθρωπος να διευρύνει τόσο πολύ τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Μιλάμε για κάποιον το όνομα του οποίου θα αναφέρεται πάντα μαζί με αυτά του Δαρβίνου, του Κοπέρνικου, του Νεύτωνα, του Μαρξ και του Αϊνστάιν· κάποιον που άλλαξε ριζικά τις απόψεις μας για το νόημα της ζωής και της ανθρώπινη κοινωνίας. Οι πνευματικές αναζητήσεις τέτοιων ανδρών, το πώς ακριβώς σκέφτονταν και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να μεταδώσουν τα πορίσματα των αναζητήσεών τους μέσα από τα γραπτά τους αποτελούν μέρος της ανθρώπινης κληρονομιάς. Οι θέσεις τους δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως δόγματα ή να θεωρούνται υπεράνω κριτικής. Έχουμε την υποχρέωση ωστόσο, τόσο απέναντι στους εαυτούς μας όσο και σε αυτούς, να εξετάσουμε προσεκτικά τι είπαν."
(απόσπασμα από το βιβλίο)

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 277
Τίτλος πρωτότυπου: What Freud Really Said
Θέματα: Ευρώπη, 20ος αιώνας, Βιογραφία: επιστήμες, τεχνολογία & ιατρική, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης, Ψυχαναλυτική θεωρία (φροϋδική ψυχολογία)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα