Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τι είπε στ' αλήθεια ο ΓιουνγκΚωδικός: 978-960-501-741-5Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: Bennet, Edward Armstrong, 1888-1977Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΒιογραφία: επιστήμες, τεχνολογία & ιατρική, Ψυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης

Τι είπε στ αλήθεια ο Γιουνγκ
Tιμή Καταλόγου:12.14
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:4.90€

Ο Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ είναι από τις προσωπικότητες της ψυχολογίας για τις οποίες όλοι έχουν ακουστά, αλλά τα γραπτά τους είναι λιγότερο οικεία ... Το "Τι είπε στ' αλήθεια ο Γιουνγκ" προσφέρει μια εξαιρετική εισαγωγή στις κυριότερες ιδέες του Γιουνγκ, σε μια γλώσσα προσιτή στον καθένα.

Ο Έ. ¶. Μπένετ ήταν προσωπικός φίλος του. Αντάλλασσαν ιδέες για πολλά χρόνια, έτσι αυτά που έχει να πει διαθέτουν μια αυθεντικότητα που δύσκολα συναντάμε σε άλλες πραγματείες για τον Γιουνγκ.

Κάθε τολμηρή εικασία, κάθε σαρωτική θεωρία της ξεχωριστής εξηντάχρονης σταδιοδρομίας του ως αναλυτή ψυχολόγου προέκυψε οργανικά από την καθημερινή δουλειά του Γιουνγκ ως θεραπευτή. Ο Γιουνγκ μελετώντας τη μυθολογία θεμελίωσε μια ολόκληρη νέα επιστήμη των συμβόλων και της ερμηνείας τους ως αρχετύπων στο "συλλογικό ασυνείδητο".

Σ` αυτή την καλογραμμένη επισκόπηση, ο Μπένετ καλύπτει το υπόβαθρο και την ανάπτυξη της σκέψης του Γιουνγκ, τις ταξινομήσεις της προσωπικότητας, την ανάλυση των στοιχείων της προσωπικότητας, το ασυνείδητο, τα όνειρα, την ενεργητική φαντασία, τον αλχημικό συμβολισμό και τη φιλοσοφία, την ψυχοθεραπεία και τη σχέση του Γιουνγκ με τον Φρόιντ.

Η επιλογή του υλικού από τον συγγραφέα είναι συνετή και η έκθεσή του δείχνει επιδέξια μαεστρία.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 207
Τίτλος πρωτότυπου: What Jung Really Said
Θέματα: Βιογραφία: επιστήμες, τεχνολογία & ιατρική, Ψυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα