Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣΚωδικός: 960-406-249-2Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Γκιουρσέλ ΝεντίμΕκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Tιμή Καταλόγου:21.50
Έκπτωση:26%
Τελική Τιμή:16.00€

Ο Πορθητής Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ είχε καλέσει τον Βενετό ζωγράφο Τζεντίλε Μπελίνι στην Κωνσταντινούπολη, είκοσι πέντε χρόνια μετά την Άλωση, και του είχε αναθέσει να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο του. Πέντε αιώνες αργότερα, ο καθηγητής της Ιστορίας της Τέχνης Κιαμίλ Ουζμάν ακολουθεί, στη Βενετία, τα ίχνη του ζωγράφου της Αναγέννησης. Ο Νεντίμ Γκιουρσέλ μας οδηγεί σε μια περιπλάνηση στις δύο αυτές πόλεις, που καθρεφτίζουν μαγευτικά τα είδωλά τους στο νερό, μέσα από ζωγραφικούς πίνακες και μέσα από την καθημερινότητα. Πολίτης του κόσμου, σκάβει με ακόρεστη περιέργεια το βαθύ πηγάδι του παρελθόντος και ζει με ένταση το σήμερα, προσπαθώντας να λύσει τα μάγια ή, τουλάχιστον, να τα ξορκίσει. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ