Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Γνωρίζω το επάγγελμα που θα διαλέξω; (2019)Κωδικός: 978-618-5379-08-7Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Ζηκούλης, ΧρήστοςΕκδοτικός οίκος: Ζηκούλης Αθ. ΧρήστοςΕκπαιδευτικό υλικό, Χαρτικά και διάφορα αντικείμενα (Παιδικά/ Εφηβικά), ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΚΟΥΛΗΣ

Γνωρίζω το επάγγελμα που θα διαλέξω; (2019)
Tιμή Καταλόγου:25.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:22.50€

Η έλλειψη επαρκούς πληροφόρησης αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για έναν μαθητή όσον αφορά τον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Τυχαίες επιλογές μπορεί να έχουν τραγικές συνέπειες στη μετέπειτα ζωή του. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το βιβλίο «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;» Μέσα στις σελίδες του βιβλίου παρέχονται αναλυτικά στοιχεία για όλα τα επαγγέλματα (περιγραφή, προϋποθέσεις άσκησης, χαρακτηριστικά, νομοθετική κατοχύρωση, εκπαίδευση, σπουδαιότητα, μέλλον-προοπτικές, περιβάλλον ενασχόλησης). Πρωτοτυπία του βιβλίου αποτελεί το ότι σε ειδικό παράρτημα παρατίθενται γνώμες καταξιωμένων επαγγελματιών από όλη τη χώρα, ώστε ο μαθητής να γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στο κάθε επάγγελμα.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 350
Θέματα: Εκπαιδευτικό υλικό, Χαρτικά και διάφορα αντικείμενα (Παιδικά/ Εφηβικά), ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΚΟΥΛΗΣ
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Μαθητές