Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ενεργειακή ασφάλεια και διεθνής πολιτικήΚωδικός: 978-960-02-3384-1Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Τσακίρης, Θεόδωρος Γ. Ρ.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠαπαζήσηΔιεθνείς σχέσεις

Ενεργειακή ασφάλεια και διεθνής πολιτική
Tιμή Καταλόγου:47.70
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:42.93€

«Αυτό εδώ το βιβλίο θα διαβαστεί με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από έναν μέσο αναγνώστη όσο και από ανθρώπους περισσότερο εξειδικευμένους με το αντικείμενο: Ανθρώπους από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον πρακτικό χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και την εξωτερική πολιτική. Ο ίδιος ο συγγραφέας, άλλωστε, έχει διανύσει μέχρι τώρα στον επαγγελματικό του βίο πορεία που τον έφερε και τον φέρνει σε άμεση τριβή με τους τρεις παραπάνω χώρους. Σπάνια βρίσκει κανείς έναν ειδικό που να έχει εργασθεί παράλληλα στο πανεπιστήμιο, στην αγορά και την πολιτική, πράγμα που τον κάνει να έχει σφαιρική γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.»

Κωστής Χατζηδάκης,
Αντιπρόεδρος Ν.Δ., Βουλευτής Β΄ Αθηνών

«Ο συγγραφέας έχει πραγματικά εντρυφήσει όσο κανείς άλλος στο συγκεκριμένο αντικείμενο και έχει παράξει ένα πολύ πλούσια τεκμηριωμένο πόνημα. Το έργο του δρα Τσακίρη αποτελεί πολύτιμη τομή στην ελληνική αλλά τολμώ να πω και διεθνή βιβλιογραφία για τα θέματα ενεργειακής ασφάλειας, γεωπολιτικής του πετρελαίου και διεθνούς πολιτικής οικονομίας των υδρογονανθράκων το οποίο μπορεί να διαβαστεί το ίδιο άνετα από φοιτητές, ερευνητές, διπλωμάτες, στρατιωτικούς και επιχειρηματίες του χώρου της ενέργειας. Τους το συνιστώ ανεπιφύλακτα.»

Δρ. Χαράλαμπος Παπασωτηρίου,
Καθηγητής Στρατηγικών Σπουδών Παντείου Πανεπιστημίου &
Πρόεδρος Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) Παντείου Πανεπιστημίου

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 858
Θέματα: Διεθνείς σχέσεις
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα